Onze producten

Onze producten 


United Supplies levert compatible inkt- en tonercartridges voor de meest gangbare merken (zoals HP, Canon, Epson, en Brother). Allemaal in de herkenbare unieke verpakkingslijn waarbij wij in combinatie met de gunstige marges een aantrekkelijk totaalpakket kunnen bieden. Ons streven is een zo compleet mogelijk assortiment te bieden waarbij onze producten direct uit voorraad leverbaar zijn, zodat u als wederverkoper breed en direct kunt leveren.

Ook voor de minder gangbare merken hebben wij een alternatief voor handen. Onze focus en specialisatie is de verkoop van huismerk inkt- en tonercartridges. Daarnaast heeft United Supplies een assortiment kantoorartikelen beschikbaar en bieden wij als serviceproduct ook een brede lijn van originele inkt- en tonercartridges aan.

 

Kwaliteit

De combinatie van kwaliteit met een ‘eigen gezicht’ verpakking is de basis voor een succesvolle lijn van compatible inkt- en tonercartridges. Wij investeren daarom veel tijd in de samenwerking met onze fabrikanten. Kwaliteitscontroles en -bezoeken aan de fabrieken zijn regelmatig aan de orde. Daarnaast zorgt onze eigen interne kwaliteitsafdeling voor een continue bewaking van de door ons gestelde hoge kwaliteit waaraan onze producten moeten voldoen. U kunt er dan ook van uitgaan dat United Supplies altijd het beste product zal leveren en wij geven daarom ook levenslange garantie op onze huismerkproducten.

Onze leveranciers zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.
 
Top