Over United Supplies

Over United Supplies


United Supplies is de groothandel gespecialiseerd in de verkoop van compatible inkt- en tonercartridges. Door het samenbrengen van verschillende organisaties is een krachtig bedrijf ontstaan met jarenlange ervaring in de markt. United Supplies garandeert goede marges op basis van concurrerende marktprijzen aan professionele wederverkopers met behoud van kwaliteit. Deze kwaliteit waarborgen wij door in te kopen bij de beste fabrikanten.

Omdat een 'eigen gezicht' erg belangrijk is heeft United Supplies een unieke verpakkingslijn ontwikkeld. De consument zal hierdoor deze verpakkingen makkelijk herkennen en exact weten welke inkt- of tonercartridge bij de volgende aankoop nodig is. In combinatie met een breed assortiment aan kantoorartikelen hebben we een sterk totaalconcept in handen om samen met u de consument een mooi product te leveren.

United Supplies levert alleen aan professionele wederverkopers en hanteert dan ook een aanmeldprocedure om de uitstraling van onze producten zo hoog mogelijk te houden. 
 
 
  
Magazijn

Ons functionele en efficiënt ingerichte magazijn is van alle gemakken voorzien en voldoet aan alle eisen die nodig zijn voor het soepel en op professionele wijze verwerken van uw orders. Mocht u graag eens met eigen ogen zien hoe wij uw orders verwerken? Dan bent u uiteraard van harte welkom in ons magazijn te 's-Graveland.
 
     
Levering

Orders geplaatst voor 16:00 uur worden op dezelfde werkdag nog verwerkt en verzonden. Dit geldt voor alle orders die zowel per mail, fax, telefonisch als via de webshop zijn geplaatst. Onze vaste vervoerder garandeert een 24-uurslevering. Uit onze uitleveringsgraad van 97,9% blijkt dat deze belofte ook waar wordt gemaakt. Heeft u onverhoopt een bestelling geplaatst met een product dat niet op voorraad is? Dan zal één van onze verkoopmedewerkers contact met u opnemen om samen met u te kijken of u een deellevering wilt of dat u liever wacht tot de order in zijn geheel kan worden uitgeleverd.
 
  
Dropshipments

Het is bij United Supplies mogelijk door middel van een dropshipment, orders rechtstreeks vanaf ons magazijn te leveren aan uw klant. Dit houdt in dat uw order door ons wordt ingepakt en zonder enige aanduiding van United Supplies, onder uw bedrijfsnaam, naar uw klant verzonden. Op deze manier bent u verzekerd van een discrete en correcte afhandeling van uw order.
 
  
Bestellen

Is uw onderneming op zoek naar betere marges? Of bent u niet helemaal tevreden over uw huidige leverancier?
Met de verkoop van onze huismerk producten gaat u ruime marges maken met behoud van kwaliteit!
Om een goed beeld te krijgen wat uw mogelijkheden zijn kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze verkoopmedewerkers helpt u graag verder om samen met u te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan de proef op de som! United Supplies heeft voor uw gemak een persoonlijke bestelpagina op haar website ingericht waar u snel en overzichtelijk een bestelling kunt plaatsen.

Natuurlijk kunt u ook per mail of telefonisch een bestelling plaatsen. Alle orders zullen wij met de grootste zorg verwerken.
 

 
Top